Benahavís

Mãla Kai Resort

Prijs vanaf 370 500

Mãla Kai Resort

"Tuin bij de zee" is de betekenis van Mãla Kai in het Hawaiiaans.

Dit woonresort heeft 70 woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers verspreid over 7 verschillende blokken, gelegen aan de Middellandse Zee en vlakbij het hart van Estepona.

WONING
Mãla Kai is een residentiële ontwikkeling, gelegen tussen Sotogrande en Marbella.
Je kunt kiezen uit begane grond met tuin, appartementen met grote terrassen en spectaculaire penthouses met solarium en uitzicht op zee.

UITZICHT
In Mãla Kai voel je de vitale energie van de zon en de zee op bijna elk moment van het jaar en op bijna elk moment van de dag.
Het imposante terras van de woningen zal je beste vertrouweling zijn voor de duizenden speciale momenten die je hier te wachten staan. Ontbijt, diners, zonsondergangen... De meeste woningen hebben een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, en we weten zeker dat u met volle teugen zult genieten van uw nieuwe huis in Mãla Kai Resort!

ONTWERP
Mãla Kai is een heel bijzonder resort dat uw verwachtingen zal overtreffen. Naast een afwijkende architectuur zijn de kwaliteit en luxe details van de woningen verrassend.
Helderheid, ruimtelijkheid, technologie toegepast op comfort en de nabijheid van de Middellandse Zee maken al je dromen waar. De woningen in Mãla Kai Resort zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken met elektrische apparaten en vloerverwarming in de hoofdbadkamer, garageruimte en een grote berging. Daarnaast hebben we ook rekening gehouden met de beste thermische en akoestische isolatiesystemen om van je huis een oase van rust te maken.

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
De gemeenschappelijke ruimtes, ontworpen voor ontspanning en plezier voor het hele gezin, met zwembad, fitnessruimte, chill out ruimte... en groene zones, zullen je ook niet onverschillig laten.

Aantal slaapkamers
/
Op verdieping
/
Opties

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen