Estepona

Sunset Bay

Prijs vanaf 258 000

Sunset Bay

Sunset Bay Estepona heeft 174 appartementen met grote balkons en panoramisch zeezicht op het zuidwesten. Op dit moment heeft het project Sunset Bay fase I en fase II op de markt gebracht en biedt u 41 schitterende appartementen.

Er is keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers, op een bevoorrechte locatie, met grote terrassen en een prachtig uitzicht op zee. U kunt kiezen tussen prachtige penthouses met grote terrassen of gelijkvloerse appartementen met tuin.

In Sunset Bay Estepona, heeft u een prachtig aangelegde tuin met gemeenschappelijke zwembad, binnen en buiten fitness, leeshoek, coworking ruimte, putting green en een zen ruimte om helemaal tot rust te komen.

De keuken wordt opgeleverd met een modern design van boven- en onderkasten met "gola" profielgrepen en een compact kwarts werkblad.
Inbegrepen is een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, ingebouwde spoelbak met eenhendel kranen en een draaibare uitloop, een elektrische oven en een magnetron. Bovendien komt er een wasmachine in de daarvoor bestemde ruimte.
De badkamers zijn uitgerust met een geïntegreerd meubel. In de hoofd badkamer is een douche voorzien met thermostatische kranen, de tweed badkamer heeft een bad met douchescherm.
Er is een automatische video-intercom in elke woning.
Airconditioning warm/koud wordt verzorgd door een zéér efficiënt aerothermisch systeem. Tevens is de woning voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem om de gezondheid van de lucht in de woning te waarborgen.

Dit prachtige wooncomplex ligt op slechts 300 meter van het strand en op 5 minuten rijden van het stadscentrum.

Voor golfliefhebbers is Sunset Bay omgeven door bekende golfbanen zoals Valle Romano Golf & Resort, Estepona Golf en de Finca Cortesín Golf Club.

Bovendien heeft u toegang tot allerlei diensten in de buurt, zoals het High Resolution Hospital van Estepona, een klein winkelcentrum met supermarkten en een apotheek, scholen, sportterreinen en een Spa. Allemaal op een steenworp afstand.
U kunt de oude stad van Estepona in 20 minuten bereiken dankzij de busroutes in de buurt van het project.
Andere bezienswaardigheden die gemakkelijk te bereiken zijn dankzij de A-7 en de AP-7 zijn Marbella, op 28 minuten afstand, Sotogrande op 24 minuten afstand, Fuengirola op 47 minuten afstand en Málaga op 1 uur afstand.

Je nieuwe woning heeft een verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes: twee zwembaden met solarium om van te genieten in de warmste maanden, grote tuingebieden ontworpen door een landschapsteam, leesruimte en Outdoor Gym voor buitensporten. Het heeft ook een Social Club Space, Gym Space, Putting Green en Relaxation Area om te ontspannen zonder het wooncomplex te verlaten.

Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en berging op de begane grond, die tegelijk met de woning worden opgeleverd.

Aantal slaapkamers
/
Op verdieping
/

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen