Knokke-HeistMaes en boerenboomplein 1
Woonopp.
118 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
484 000

In Knokke-Heist verrijst een nieuwe landmark, naar een ontwerp van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Jakob + MacFarlane

In Knokke-Heist verrijst een nieuwe landmark, naar een ontwerp van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Jakob + MacFarlane en uitgevoerd door B2Ai.
Dit appartement is gelegen op de 2de verdieping en genietend van een open zicht met een extra meerwaarde het Zeezicht.
Indeling: inkomhall, gastentoilet, living, open keuken, voorraadberging, terras,berging (incl. aansluiting wasmachine), 3 slaapkamers, 2 aanpalende douchekamers aan de overzijde van de slaapkamers.

Incl. gemeenschappelijke fietsenberging + mogelijkheid tot aankoop van een inpandige privatieve kelderberging, fietsbox en garage(staanplaatsen/boxen). Qua technieken is het gebouw voorzien van een moderne afwerking en tevens voorzien van een warmtepomp in combinatie van Geothermie.

De toren valt niet alleen op met zijn hoogte, maar ook met de expressieve buitengevel en de manier waarop de woningen verbonden zijn. Hoost zorgt voor een unieke beleving en een instant vakantiegevoel, maar geeft vooral ook kleur aan Knokke-Heist.
In de onderste verdiepingen van Hoost komen onder andere een bibliotheek, spelotheek, café, kantoren, een raadzaal en een multifunctionele evenementenruimte.

Algemene info

Adres:Maes en boerenboomplein 1/21
Knokke-Heist
Vraagprijs:€ 484.000
Bouwjaar:2024
Bewoonbare opp.:118 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Hoosttk121

Energie

Raamwerk:Aluminium

Indeling

Type:Appartement
Bouwlagen:14
Op verdieping:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:1
Kelder:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

050 62 53 62 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen