Investeren in
Spanje

Een appartement of villa kopen aan de Spaanse Costa del Sol? We begeleiden u graag bij uw zoektocht naar het geschikte pand, samen met onze gespecialiseerde partners ter plaatse. Want vastgoed kopen in Spanje verloopt helemaal anders dan in België.

Met onze jarenlange ervaring zijn we uw adviseur, gids en vertrouwenspersoon.
Contacteer ons

Hoe vastgoed
kopen in Spanje?

We kunnen er niet omheen, de aankoop van een nieuwbouwwoning in Spanje brengt naast de aankoopprijs bijkomende kosten met zich mee.

Eenmalige aankoopprijs, kosten en belastingen.
De grootste kost van je vastgoed droom is uiteraard de aankoopprijs van je woning. Daarbij komen nog de éénmalige kosten en belastingen die verbonden zijn aan de aankoop. Het positieve nieuws is dat je in Spanje 10% belastingen betaald en daarnaast heb je nog kosten zoals Zegelrecht, notaris- en advocatenkosten.

Bij een nieuwbouw bedragen de kosten tussen een 12 - 14% bovenop de aankoopprijs.
Bekijk ons aanbod

Diensten
na verkoop

U hebt uw droompand gevonden? Proficiat! Samen met de advocaat begeleiden we u doorheen het volledige aankoopproces. Ook voor de opvolging van de bouwwerken, interieurinrichting of verhuur stellen we u graag voor aan onze vaste partners ter plaatse.

Kiest u voor Liv’Immo South, dan kiest u voor een partner met kennis van zaken en meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van vastgoed in Spanje. Ook na het afronden van de verkoop blijven we ter beschikking voor vragen en helpen we u waar nodig.
Contacteer ons

Ontdek ons
lifestyle magazine