Knokke-HeistMaes en boerenboomplein 1
Woonopp.
135 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Garage
Ja
670 000

In Knokke-Heist verrijst een nieuwe landmark, naar een ontwerp van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Jakob + MacFarlane

In Knokke-Heist verrijst een nieuwe landmark, naar een ontwerp van het internationaal gerenommeerd architectenbureau Jakob + MacFarlane en uitgevoerd door B2Ai.
Dit appartement is gelegen op de 7de verdieping en genietend van een open zicht met een extra meerwaarde het Zeezicht.
Indeling: inkomhall, gastentoilet, living, open keuken, terras van 22m2 , technische berging (incl. aansluiting wasmachine), 1ste slaapkamer met aanpalende dressing en dochekamer, 2de slaapkamer met aanpalende douchekamer. 3de slaapkamer met aan de overzijde 3de douchekamer. 2de berging.

Incl. gemeenschappelijke fietsenberging + mogelijkheid tot aankoop van een inpandige privatieve kelderberging, fietsbox en garage(staanplaatsen/boxen). Qua technieken is het gebouw voorzien van een moderne afwerking en tevens voorzien van een warmtepomp in combinatie van Geothermie.

De toren valt niet alleen op met zijn hoogte, maar ook met de expressieve buitengevel en de manier waarop de woningen verbonden zijn. Hoost zorgt voor een unieke beleving en een instant vakantiegevoel, maar geeft vooral ook kleur aan Knokke-Heist.
In de onderste verdiepingen van Hoost komen onder andere een bibliotheek, spelotheek, café, kantoren, een raadzaal en een multifunctionele evenementenruimte.

Algemene info

Adres:Maes en boerenboomplein 1/1.72
Knokke-Heist
Vraagprijs:€ 670.000
Bouwjaar:2024
Bewoonbare opp.:135 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Hoosttk122

Energie

Raamwerk:Aluminium

Indeling

Type:Appartement
Bouwlagen:14
Op verdieping:7
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

050 62 53 62 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen