BenahavísUrbanización Briján 1
Woonopp.
118 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
open zicht
970 000

Marbella Club Hills - Fase II - Block 16 - Penthouse

Marbella Club Hills, de filosofie van het project is gebaseerd op respect voor de natuur, omgeven in een prachtig groen landschap en aan de andere kant spectaculaire zichten van de overvloedige Middellandse Zee. Marbella Club Hills is gelegen in Benahavis, net aan de voet van Marbella Club golfclub.

Marbella Club & Puento Romano Hotels (Marbella Club Group) weten precies wat hun gasten nodig hebben. Fase II is voorzien van 60 appartementen verdeeld over 6 blokken. Marbella Club Hills, welke dezelfde stijl, elegantie en luxe bieden aan de eigenaars en bewoners.

Met een selectie van penthouses, duplexappartementen op de begane grond en appartementen op de eerste verdieping combineert Phase 2 luxe wonen met een prachtige natuurlijke omgeving, waardoor een ongeëvenaarde woonervaring ontstaat.
De units zijn voorzien met 2 of 3 slaapkamers, met 2 of 3 badkamers, volledig open ingerichte keuken met aansluitend woonkamer.

De elegante architectuur is ontworpen om een ​​beroep te doen op het verfijnde oog. Het uitzicht op de Middellandse Zee staat centraal, met gebruik van grote ramen van vloer tot plafond en patiodeuren, ontworpen om de binnenruimtes met natuurlijk licht te overstelpen en toegang te bieden tot prachtige privéterrassen.

Algemene info

Adres:Urbanización Briján 1
Benahavís
Vraagprijs:€ 970.000
Perceeloppervlakte:287 m²
Bewoonbare opp.:118 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Marbella Club Hills - Fase II - Block 16 - Penthou

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:169 m²

Grond

Perceeloppervlakte:287 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen