BenahavísBenahavís 1
Woonopp.
234 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
3
3 499 500

The View Marbella Phase I - Block 7 - V1-711

The View Marbella is een modern project met luxe appartementen op een unieke locatie tussen Marbella en Benahavis. Het project wordt geïntegreerd in een zeer natuurlijke omgeving met prachtige uitzichten over Marbella, de Middellandse Zee, La Concha en ligt aan de voet van la Quinta Golf.

Het unieke boutique complex omvat 7 iconische gebouwen met 49 appartementen omgeven in prachtig aangelegde tuinen in fase 1. Elke woning zal zowel grote leefruimten hebben alsook ruime terrassen, veel natuurlijk licht en garandeert uw privacy. Uiteraard zal men gebruik maken van de laatste technologieën om u alle comfort te bieden.

The View Marbella biedt totale luxe aan de hand van een volledig assortiment van lifestyle-voorzieningen, waaronder 24-uursbeveiliging. De speciale conciërgedienst zal beschikbaar zijn om u te helpen bij al uw behoeften, van het organiseren van uw reserveringen, het vullen van uw koelkast voor aankomst, stomerij, transport en privékok tot onderhoud en schoonmaak van uw appartement.

De exclusieve health club heeft een complete spa, een fitnessruimte en binnen- en buiten zwembaden.

In Phase I... key ready... zijn er nog enkele 3 of 4 slaapkamers ter beschikking. Hebben uitzonderlijk grote oppervlakten zodat deze erg geschikt zijn voor vaste bewoning zowel als voor vakantieverblijf.

De volledig uitgeruste spa, gym en fitness zowel als de zwembaden vervolledigen de luxe uitrusting welke past bij een ontwikkeling van dit niveau.

Algemene info

Adres:Benahavís 1
Benahavís
Vraagprijs:€ 3.499.500
Perceeloppervlakte:363 m²
Bewoonbare opp.:234 m²
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Referentie:The View Marbella Phase I - Block 7 - V1-711

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:4
Kelder:Ja
Terras:130 m²

Grond

Perceeloppervlakte:363 m²
Parking:3

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen