BenalmádenaAvenida Del Mar 20
Woonopp.
83 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
open zicht
567 000

Marina Golden Bay - GB-0F

" Where elegance meets the horizon "

Het architectonische project van dit complex is ambitieus en fascinerend en valt op door zijn ontwerp en functionaliteit. Bovendien zijn de gemeenschappelijke ruimten zorgvuldig ontworpen om de perfecte ruimte te bieden om te ontspannen en te genieten, met behoud van privacy.

Grenzend aan het complex ligt Puerto Marina, een van de populairste attracties aan de Costa del Sol. Met een breed aanbod aan ontspanning en entertainment is deze charmante jachthaven de perfecte plek om het hele gezin te vermaken.

Bovendien kun je op slechts 10 minuten lopen genieten van het grootste en populairste strand in de omgeving. Het Torrebermeja / Malapesquera strand, meer dan 700 meter lang en 50 meter breed, heeft uitstekende faciliteiten en een breed aanbod aan culturele en entertainment activiteiten.

Marina Golden Bay is geïnspireerd op de vorm van een boot die in de haven ligt en grandeur uitstraalt. Het zal onderdak bieden aan 33 luxe appartementen met een, twee en drie slaapkamers. De golvende gevel doet denken aan golven en maakt de configuratie van terrassen mogelijk die open zijn naar de zee, badend in de zeebries.

Deze luxe appartementen zijn zorgvuldig ontworpen om je een moderne en comfortabele levensstijl te bieden. Met ruime en lichte interieurs, verfraaid met hoogwaardige afwerkingen, zal elke kamer een elegante en gastvrije ruimte zijn.

Alle kamers staan in open verbinding met de buitenwereld door middel van grote ramen die de kamers baden in helderheid, waardoor ze helder en warm zijn.

Algemene info

Adres:Avenida Del Mar 20
Benalmádena
Vraagprijs:€ 567.000
Perceeloppervlakte:129 m²
Bewoonbare opp.:83 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Marina Golden Bay - GB-0F

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:0
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:46 m²

Grond

Perceeloppervlakte:129 m²
Parking:1

Comfort

Airco:Ja
Lift:Ja
Zwembad:Ja - Gemeenschappelijk

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen