EsteponaCalle Del Arrullo 1
Woonopp.
84 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
225 000

Camarate Hills Bl.1 - 1.2.A

Camarate Hills is een complex van 47 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een autostaanplaats en berging.

Dit 3 slaapkamer appartement is gelegen op de 2de verdieping met een volledig ingerichte keuken die overloopt naar de woonkamer die uitgeeft op het terras. De Master bedroom is voorzien van dressing met een prive badkamer, de 2 andere slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten en delen een badkamer met toilet.

Omheinde gemeenschap met zwembad, tuinen en kinderspeelplaats. Het ontwerp van dit project slaagt erin om de constructie te integreren met de omgeving en optimaal gebruik te maken van de topografie van het perceel voor een adembenemend 360º uitzicht op de zee en de bergen.

Alle woningen hebben volledig ingerichte keukens, grote terrassen en hoogwaardige voorzieningen zoals warm water via aerothermie en pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen. Appartementen op de begane grond met privétuin.

Camarate Hills ligt in Casares, naast het natuurpark Sierra Bermeja en op korte afstand van de pittoreske stadjes Manilva en Estepona aan de kust of Gaucín en Genalguacil een paar kilometer landinwaarts.

Casares is een van de charmantste witte dorpen van Andalusië, gelegen tussen de zee en de bergen. Het combineert perfect meer dan 2000 meter zandstrand en schoon water voor zwemmers, omringd door golfbanen en voor wandelaars, Sierra Bermeja.

Op slechts 6 minuten van de prestigieuze Finca Cortesin Golf Club, evenals andere nabijgelegen golfbanen zoals Sotogrande, Estepona en Marbella, maken het golfaanbod zeer aantrekkelijk.

Plezier en entertainment zijn gegarandeerd, evenals rust en natuur.

Algemene info

Adres:Calle Del Arrullo 1
Estepona
Vraagprijs:€ 225.000
Bewoonbare opp.:84 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Camarate Hills Bl 1 - 1.1.A

Indeling

Type:Appartement
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Berging:Ja
Terras:Ja

Grond

Tuin:Ja
Parking:1

Comfort

Airco:Ja
Lift:Ja
Zwembad:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen