EsteponaAvda De La Resina 1
Woonopp.
108 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
open zicht
640 000

Oasis 325 Fase II - 7.1.2.I

Dit prachtige standaard appartement in Estepona biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus verblijf aan de Costa del Sol. Met een bewoonbare oppervlakte van 107.00 vierkante meter, beschikt dit appartement over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een terras met een open zicht op de golfbaan en de omgeving, en een lift voor gemakkelijke toegang tot de woning.

Het complex waarin het appartement zich bevindt, biedt een scala aan luxe voorzieningen, waaronder een binnenzwembad, fitnessruimte, wellnesscentrum, solarium, co-working place, gemeenschappelijk zwembad en tuin. Of je nu wilt ontspannen bij het zwembad, een workout wilt doen in de fitnessruimte of wilt genieten van een spa-behandeling in het wellnesscentrum, alles is binnen handbereik.

Het appartement is centraal gelegen, dicht bij restaurants, winkels en het strand, waardoor het de ideale uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen. Bovendien zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar, wat ideaal is als je met de auto reist.

Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investering in onroerend goed of een permanent verblijf, dit appartement in Estepona biedt alle comfort en luxe die je nodig hebt. Geniet van het prachtige uitzicht, de moderne voorzieningen en de perfecte locatie aan de Costa del Sol.

Algemene info

Adres:Avda De La Resina 1
Estepona
Vraagprijs:€ 640.000
Perceeloppervlakte:211 m²
Bewoonbare opp.:108 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Oasis 325 Fase II - 7.1.2.I

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:103
Kelder:Ja
Terras:111 m²

Grond

Perceeloppervlakte:211 m²
Parking:2

Comfort

Airco:Ja
Lift:Ja
Zwembad:Ja - Gemeenschappelijk

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen