ManilvaAvenida De Manilva 1
Woonopp.
67 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
240 000

Alonia La Duquesa - V2D.16U

Residentieel complex met 60 woningen met 2 en 3 slaapkamers in Manilva, naast Puerto de la Duquesa en de prestigieuze golfbaan die zijn naam draagt.

Elke woning onderscheidt zich door zijn ruime terrassen, die buitenruimtes bieden die ideaal zijn om te ontspannen en te genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de golfbaan die je een gevoel van sereniteit en welzijn zullen geven. Alle woningen hebben een garage en berging.

De gemeenschappelijke ruimten van het project zijn ontworpen om comfort en luxe te bieden, met aangelegde ruimten die je in contact brengen met de natuur, een zwembad met een ontspannend strand met ligstoelen en een gastroteca die de perfecte plek wordt om te socialiseren en te genieten van speciale momenten. Dit is een plek waar comfort en levenskwaliteit samenkomen om een uitzonderlijke sfeer te creëren.

Strategisch gelegen tussen het stadscentrum van Manilva en het kustgebied van San Luis de Sabinillas Manilva biedt een veelheid aan voordelen, de ligging is ideaal, met een bevoorrechte verbinding met de hoofdwegen die je bewegingen langs de Costa del Sol en de Campo de Gibraltar vergemakkelijken. Bovendien ben je omringd door een complete entertainment omgeving, met de jachthaven La Duquesa Marina in de directe omgeving, een restaurantgebied om te genieten van de lokale en internationale gastronomie omdat het een ontmoetingsplaats is voor internationaal toerisme en een prestigieuze golfbaan in de frontlinie die liefhebbers van deze sport zal plezieren.

Algemene info

Adres:Avenida De Manilva 1
Manilva
Vraagprijs:€ 240.000
Perceeloppervlakte:99 m²
Bewoonbare opp.:67 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Alonia La Duquesa - V2D.16U

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:0
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Kelder:Ja
Terras:29 m²

Grond

Perceeloppervlakte:99 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen