MarbellaCamino De La Cruz 1
Woonopp.
300 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Garage
Ja
4 995 000

Earth - app 28

EARTH vertegenwoordigt hedendaags luxueus wonen in de gewilde locatie van Marbella, met een speciale focus op toplocatie, avant-gardistische architectuur, compromisloze veiligheid, absolute privacy, optimale gezondheid en toegewijde duurzaamheid.

Verscholen in deze prestigieuze enclave liggen 28 geavanceerde appartementen en penthouses, zorgvuldig gerangschikt in vier architectonisch unieke blokken - Water, Steen, Hout en Zand - om de privacy tussen de bewoners te verbeteren.

Dit fantastische appartement op de begane grond met privétuin en groot terras biedt een totaal van 154 m2 interieur plus 231 m2 terrassen en 80 m2 tuin, het is verdeeld in 3 slaapkamers en 3 badkamers, ruime woonkamer met open keuken, plafondhoogtes tot 270 cm en een wasruimte met Siemens was- en droogmachine.

De kwaliteiten van EARTH zijn uitzonderlijk, met materialen van topkwaliteit, grote open woonruimten, Modulnova-keukens, met apparatuur van Gaggenau, vloerverwarming in het hele appartement door water via aerothermie, Mitsubishi of vergelijkbaar, geavanceerde domotica en twee ondergrondse parkeerplaatsen en een berging. EARTH beschikt ook over uitzonderlijke spafaciliteiten, met een ruim verwarmd binnenzwembad met waterval, een volledig uitgeruste fitnessruimte, yogaruimte en een keuze uit natte en droge sauna's.

Voorrang gevend aan de veiligheid en gemoedsrust van de bewoners, staat EARTH als een veilige haven binnen een omheinde gemeenschap, versterkt door 24-uurs bewaking, waardoor een benchmark in beveiliging van hoog niveau wordt gevestigd.

Algemene info

Adres:Camino De La Cruz 1
Marbella
Vraagprijs:€ 4.995.000
Perceeloppervlakte:757 m²
Bewoonbare opp.:300 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Earth app 28

Indeling

Type:Appartement
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:4
Badkamers:4
WC:5
Berging:Ja
Terras:359 m²

Grond

Perceeloppervlakte:757 m²
Garage:2

Comfort

Airco:Ja
Lift:Ja
Zwembad:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen