MarbellaCalle Istán 1
Woonopp.
287 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
4
3 500 000

Epic Marbella - Garden Residence - 29

TIJDLOZE WONINGEN
EPIC Marbella is een unieke ontwikkeling van 74 tijdloze woningen in Marbella. De gemeenschap geeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke oase te creëren zonder ooit de sfeer van Marbella achter u te laten. Gelegen in het hart van de beroemde Golden Mile van Marbella, verwelkomt EPIC u om u te laten verwennen in een kosmopolitische alkoof, ontworpen voor diegenen die een unieke exclusieve levensstijl aan de Costa del Sol nastreven.

EXCLUSIEF RESORT STIJLWONEN
EPIC Marbella is verdeeld in 3 fasen waarvan 56 woningen zijn ontworpen door het prestigieuze FENDI CASA met een verfijnde architectuur en interieurdesign. Bovendien genieten de appartementen van een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en op de emblematische La Concha.

WITTE HANDSCHOEN DIENSTEN
De gemeenschappelijke ruimten bieden een natuurlijk ontwerp dat voldoet aan het toppunt van mode door de verfijnde en precieze stijl van FENDI CASA. Terwijl Marbella talloze verwennerijen biedt, neemt EPIC Marbella het voortouw in het aanbieden van enkele van de meest exclusieve en uitzonderlijke voorzieningen in de omgeving.

LOCATIE
EPIC Marbella ligt in het hart van Marbella's befaamde Golden Mile en verwelkomt u om u te laten verwennen in een kosmopolitische alkoof, ontworpen voor diegenen die een uniek exclusief leven nastreven.

Algemene info

Adres:Calle Istán 1
Marbella
Vraagprijs:€ 3.500.000
Perceeloppervlakte:392 m²
Bewoonbare opp.:287 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Epic Marbella - Garden Residence - 29

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:0
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:4
Badkamers:4
WC:5
Kelder:Ja
Terras:105 m²

Grond

Perceeloppervlakte:392 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen