BenahavísUrbanización Briján 1
Perceelopp.
587 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
3
2 500 000

Finca de Jasmine - Phase 7 - 28 - Laurel SA

La Finca de Jasmine is een project van verschillende hedendaagse villa's, gelegen op de lagere hellingen op de grens van Benahavis met Marbella met prachtig uitzicht op zee, op slechts 5mn van het strand, op enkele minuten van Puerto Banús. De vlotte verbinding met de AP- 7 en A7 autosnelweg zorgt ervoor dat alles dichtbij is.

La Finca de Jasmine is een "gated community"...Het clubhuis bevindt zich aan de voorkant van de urbanisatie. Hier kunnen de bewoners genieten van een wellness met verwarmd binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, ...

De hedendaagse villa's hebben een modern interieur en grote ramen voor maximale natuurlijke lichtinval. Er is keuze uit verschillende ontwerpen. Elke villa heeft zijn privé zwembad en tuin dat wordt onderhouden door de tuinman van het project! Er is keuze uit 4 verschillende villa's: Menta, Tomillo S, Laurel SB en Lavanda C! Elke villa heeft zijn eigen stijl en dit door specialisten die weten hoe ze kopers met hoge verwachtingen moeten overtuigen.

VILLA LAUREL - is verdeeld over twee bovengrondse verdiepingen en een kelderverdieping. Het interieur is toegankelijk via een portiek.
De begane grond heeft een hal die leidt naar het daggedeelte, met een ruime woonkamer, eetkamer en keuken. Daarnaast is er een kleine hal die toegang biedt tot de slaapkamer op de begane grond, compleet met een en-suite badkamer, een gastentoilet met een kleedruimte en de trap naar de bovenverdieping, die ook een opslagruimte in het trappenhuis heeft.
De bovenverdieping bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers, waarbij de ouderslaapkamer een en-suite badkamer heeft en de twee secundaire slaapkamers een gemeenschappelijke badkamer delen. De slaapkamers op de bovenverdieping hebben toegang tot een met pergola overdekt terras. In totaal heeft het huis vier slaapkamers, drie badkamers en een gastentoilet.
De kelderverdieping heeft een kleine hal die leidt naar een opslagruimte en een wasruimte, evenals twee badkamers, een gastentoilet en drie opslagruimtes.
Aan de buitenkant van het huis vind je een zwembad dat verbonden is met het woongedeelte, ruime overdekte en open terrassen en een technische ruimte die toegankelijk is vanuit de keuken.

SPECIFICATIES :
° Volledig ingerichte keuken met Siemens apparatuur.
° Keramische werkbladen.
° Aangelegde mediterrane tuinen met privé zwembad.
° Bticino Living-light serie of vergelijkbare schakelaars en stopcontacten.
° Volledig voorzien van warme en koude airconditioning via verborgen leidingen.
° VRV airconditioner met directe expansie.
° Overal vloerverwarming.
° Badkamerinrichting van Villeroy & Boch en kranen van Grohe of een ander vooraanstaand merk.
° Pre-installatie van domoticasysteem.
° Bticino video-intercomsysteem.
° Keramische wandtegels "Gran formato" in de badkamers.
° 90 x 90cm keramische porseleinen vloertegels.
° Cortizo schuiframen met thermische onderbreking en dubbele veiligheidsbeglazing.

Algemene info

Adres:Urbanización Briján 1
Benahavís
Vraagprijs:€ 2.500.000
Perceeloppervlakte:587 m²
Bewoonbare opp.:401 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Finca de Jasmine - Phase 7 - 28 - Laurel SA

Indeling

Type:Woning
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:4
Badkamers:3
WC:4
Terras:156 m²

Grond

Perceeloppervlakte:587 m²

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen