MarbellaCamino De Camoján 1
Perceelopp.
1 255 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Garage
Ja
8 200 000

Camojansix - Villa 2

Camojan Six is een verzameling van vijf exclusieve luxe villa's in de urbanisatie Cascada de Camojan, in de omgeving van Sierra Blanca, in het hart van de Golden Mile van Marbella. De woningen bevinden zich in een afgesloten en omheind complex, op het hoogste punt van de urbanisatie, een zeer rustige en bijzondere omgeving, volledig omringd door de natuur.

In het hart van de Golden Mile

Met de bergen aan de achterkant en de zee aan de voorkant, deel uitmakend van een van de beste omheinde gemeenschappen met 24-uurs beveiliging in Marbella, is Camojan Six een van de meest veilige en privé wooncomplexen in Marbella.

De villa's zijn ontworpen door de gerenommeerde architecten Salvador Cejudo en Carlos Morales, hun architectuur is bedoeld als een ode aan de elegantie en als het begin van een nieuw eigentijds tijdperk. Ze hebben nauwgezet gewerkt om een nieuw, fris en afwijkend concept te creëren, in overeenstemming met de exclusieve markt van Marbella. Dit indrukwekkende project bestaat uit vier fantastische ruime halfvrijstaande huizen met panoramisch uitzicht op zee en de bergen en 2 spectaculaire vrijstaande villa's.

INTERIEURONTWERP & DECORATIE
INSPIRATIE
Ons ontwerp en concept is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving van Camoján, dat al eeuwenlang een toevluchtsoord is voor mensen.
Ons interieurontwerp is gericht op het inspireren van een gastvrij gevoel van vrede en rust, waar alles in harmonie is en vrij stroomt. Als je door de ruimtes loopt, zie je sterke, organische vormen, natuurlijke materialen en texturen, en een groot aantal kenmerken geïnspireerd door de natuur.
We hebben de schaal gebruikt om een gevoel van verwondering te creëren, alsof je je eigen heiligdom binnenstapt.

Algemene info

Adres:Camino De Camoján 1
Marbella
Vraagprijs:€ 8.200.000
Perceeloppervlakte:1.255 m²
Bewoonbare opp.:953 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Camojansix - Villa 2

Indeling

Type:Woning
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:4
Badkamers:4
WC:5
Kelder:Ja
Terras:70 m²

Grond

Perceeloppervlakte:1.255 m²
Tuin:123 m²

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen