MarbellaAvenida Playas Andaluzas 2
Perceelopp.
591 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Garage
Ja
frontaal zeezicht
3 050 000

Dunique - DU 20

Dunique is zonder twijfel een onderscheidend en ongeëvenaard project dat elke andere nieuwe ontwikkeling aan de kustlijn van Marbella overtreft. Een eersteklas residentieel project gelegen aan het strand op een van de laatste beschikbare percelen met uitzicht op de prachtige stranden op een van de meest gewilde locaties in Marbella.
Het project biedt een unieke kans om te genieten van luxe en exclusiviteit, omvat een selectie van hoogwaardige woningen, ontworpen met oog voor detail en elegantie. Met zijn adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en de nabijheid van prachtige stranden & golfterreinen, creëert Dunique een ongeëvenaarde levensstijl. Dunique biedt een diversiteit aan villa's en appartementen die aan al uw wensen voldoen

Het interieur van Dunique is net zo verbluffend als de prachtige omgeving. Elke woning is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van luxe en comfort te bieden. De interieurs zijn voorzien van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, waardoor een elegante en moderne sfeer wordt gecreëerd. De ruime woonkamers en open keukens bieden een perfecte omgeving om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op de zee. De slaapkamers zijn ontworpen als oases van rust, met comfortabele en stijlvolle inrichting. Daarnaast bieden de woningen volledige automatisering en vloerverwarming, ruime terrassen, een privézwembad voor elke unit en privé tuinen.

Dunique biedt 64 ruime appartementen en 32 halfvrijstaande villa's, die zullen genieten van spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes met inbegrip van een iconische sociale centrum van functies en voorzieningen tot nu toe ongezien aan de Costa del Sol.

Dit baanbrekende project in opbouw, heeft als doel haar toekomstige eigenaars het leven aan het strand in een nieuw licht te bieden en te genieten van meer verfijnde ervaringen. Appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, villa's met 3, 4 en 5 slaapkamers.
Het streven van het project naar de hoogste normen strekt zich ook uit tot de gemeenschappelijke ruimten.
- twee buitenzwembaden
- volledig uitgeruste spa - Turks bad, bubbelbad, 40-meter binnen zwembad, aromatherapie, en geothermische speciale gebieden
- binnen en buiten fitness
- speciale coworking ruimte
- zwevend overloopzwembad op hoogte vanwaar u een spectaculair zicht op zee zal hebben
- glamoureuze bar

. Ontdek de schoonheid van Marbella en maak deel uit van dit exclusieve project dat u de ultieme mediterrane levenservaring biedt.

Algemene info

Adres:Avenida Playas Andaluzas 2
Marbella
Vraagprijs:€ 3.050.000
Bouwjaar:2023
Perceeloppervlakte:591 m²
Bewoonbare opp.:298 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Dunique - 20

Indeling

Type:Woning
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:4
Berging:Ja
Terras:110 m²
Wasplaats:Ja

Grond

Perceeloppervlakte:591 m²
Tuin:131 m²
Parking:Ja

Comfort

Airco:Ja
Lift:Ja - privé
Zwembad:Ja - privé

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen