MijasCalle Alpandeire Cortijo Colorado 1
Perceelopp.
487 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
3
1 495 000

Bali Villas - Villa 9

Bali Villas biedt een nieuw concept van moderne en exclusieve levensstijl in La Cala de Mijas. Een privé gemeenschap gelegen in een natuurlijke omgeving met tropische vegetatie en met een uitstekende ligging, vlakbij de Calanova Golf Club en op 5 minuten rijden van het strand van La Cala de Mijas.

Alle villa’s hebben hun eigen privé zwembad met opties voor vele voorzieningen, waardoor eigenaren de mogelijkheid hebben om het meeste uit de buiten- en binnenruimtes te halen. De woningen hebben 3 of 4 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. Ze staan op royale percelen van 460m² die allemaal zichtbaar zijn door grote ramen van vloer tot plafond. Vloerverwarming is ook standaard inbegrepen. State of the art volledig ingerichte keukens zijn van topkwaliteit met een onberispelijke afwerking.

De Bali Villas hebben hun eigen zwembad. Naast uitbundige tropische tuinen, heeft het complex een ontspannende Spa en Wellness Center voor het exclusieve gebruik van de bewoners. De exclusiviteit van de gemeenschappelijke ruimtes is een van de hoekstenen binnen dit project, want naast de genoemde ruimtes, is een home cinema met audiovisuele kwaliteit inbegrepen die u een authentieke bioscoopervaring in uw huis biedt.

Algemene info

Adres:Calle Alpandeire Cortijo Colorado 1
Mijas
Vraagprijs:€ 1.495.000
Perceeloppervlakte:487 m²
Bewoonbare opp.:259 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Bali Villas - Villa 9

Indeling

Type:Woning
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:4
Kelder:Ja
Terras:Ja

Grond

Perceeloppervlakte:487 m²
Tuin:Ja
Parking:Ja

Comfort

Airco:Ja
Zwembad:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen