Estepona

Lyra Residences

Prijs vanaf 1 350 000

Lyra Residences: 15 ruime townhouses in El Campanario, Estepona

Lyra Residences is een boetiekwooncomplex van 15 moderne woningen ( 3 geschakelde woningen en 12 half-open huizen ) in de rustige omgeving van El Campanario, omgeven door golfbanen, privé villa’s en luxe appartementen.

De charmante golfbaan en het clubhuis van El Campanario completeren deze elegante gemeenschap aan de New Golden Mile en dienen als een prachtig ontmoetingspunt voor de bewoners. In de omgeving vindt u ook diverse golfclubs – El Paraíso, Atalaya en Guadalmina – evenals winkelcentra met allerlei soorten diensten. Marbella en Puerto Banus, liggen op een klein eindje rijden en luchthaven Malaga op minder dan een uurtje rijden.

Alle woningen beschikken over een ondergrondse parkeergarage voor 2 auto’s, privé tuinen, grote terrassen, ruime solariums en kelders, ideaal voor het hele jaar door entertainment met familie en vrienden. Volledig open ruimtes op de begane grond, die binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan, zorgen voor ruimtes die stralen met hun eigen licht. Elk huis beschikt over 4 slaapkamers, allemaal met grote ramen die naar buiten openen en zorgen voor veel natuurlijk licht.

Het project heeft ook een volledig uitgeruste fitnessruimte, spa en buitenzwembad – genietend van een spectaculair panoramisch uitzicht.

Opties

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen