Estepona

One80 Collection

Prijs vanaf 335 000

One80 Collection

Panoramische uitzichten over de glinsterende zee, de kust van Afrika wazig aan de horizon. Lange luie lunches met verse vis aan het strand en wandelingen door historische geplaveide straatjes vol met primair gekleurde bloemen het hele jaar door - de mediterrane droom ligt voor het oprapen met de One80 Collection.

Dit boetiekproject is gelegen op slechts enkele minuten van Estepona, een van de populairste badplaatsen aan de zuidkust van Spanje. Estepona wordt vaak de 'Tuin van de Costa del Sol' genoemd en staat bekend om het weelderige groen en de prachtig onderhouden openbare ruimten. De charme van de stad wordt belichaamd door schilderachtige, geplaveide straatjes, witgekalkte muren bezaaid met kleurspatten van felrode geraniums. De smalle steegjes leiden naar karakteristieke pleinen, waar het zachte geluid van water uit elegante fonteinen een idyllische sfeer creëert in de schaduw van bomen.

One80 Collection, een elegant appartementencomplex met lage dichtheid, 40 laagbouwwoningen in 2-, 3- en 4-slaapkamerconfiguraties. De verhoogde ligging biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, Gibraltar en de Afrikaanse kust aan de horizon.

Elk appartement is ontworpen met open interieurs en uitgestrekte buitenterrassen, volledig ingerichte keuken met aansluitend zijn woonkamer. 2,3 of 4 slaapkamers met. elk appartement is voorzien van zijn parking met aansluitend een berging.

Tuinappartementen, appartementen op de middelste verdieping en penthouses biedt de One80 Collection een scala aan keuzes met een woning die bij iedereen past. Creëer een privéoase met een tuinappartement, geniet van het uitgestrekte terras van de woningen op de middelste verdieping, of leef de begeerlijke penthouse levensstijl met enorme solariums die een prachtig panoramisch uitzicht bieden op de Andalusische kust en het platteland.

One80 Collection beschikt ook over veel gemeenschappelijke ruimte om te genieten van recreatie en ontspanning. Het azuurblauwe zwembad is de ideale plek om af te koelen onder de mediterrane zon, maak gebruik van de volledig uitgeruste fitnessruimte om je conditie aan te scherpen of geniet van de geuren en kleuren van de prachtig aangelegde tuinen.

Aantal slaapkamers
/
Op verdieping
/
Opties

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen