Manilva

Pure Sun Residences

Prijs vanaf 379 000

Pure Sun Residences Phase I

Pure Sun Residences is een ontwikkeling van twee- en driekamerappartementen in een prachtige urbanisatie op een buitengewone locatie. Het project combineert moderne designarchitectuur met perfect bestudeerde landschapsarchitectuur die het gebouw omringt met zijn uitgestrekte tuinen en gemeenschappelijke ontspanningsruimten die de klant laten genieten van een resortconcept.

Pure Sun zal 159 woningen tellen, waarvan 50 in de eerste fase. De appartementen zijn ontworpen met een ideale indeling met grote ruimtes en terrassen die ontworpen zijn als een verlengstuk van de woning. De oriëntatie van het project en de strategische ligging zorgen ervoor dat het uitzicht en de zon de hoofdrolspelers zijn op de terrassen.

Een van de aantrekkelijkste kenmerken van Pure Sun is het uitzicht op zee: dankzij de strategische ligging en de configuratie van het project heeft dit project een open uitzicht op zee, van zonsopgang tot zonsondergang.

In Pure Sun zijn de ruime gemeenschappelijke ruimten ontworpen om iedereen een breed scala aan voorzieningen, diensten en entertainment te bieden. De lijst van elementen in deze zones is zo ontworpen dat je van dit woonproject kunt genieten, ongeacht je levensstijl:

- Zwembaden
- Tuin
- Solarium
- Chill out ruimte
- Snackbar
- Ontspanningsruimte buiten
- Fitnessruimte binnen
- Turks bad
- Jacuzzi
- Sauna
- Coworking ruimte
- Binnenspeelruimte
- Ruimte voor multimedia
- Fietsenstalling

Elk appartement heeft een groot terras, het middelpunt van het geheel met een ruime uitbreiding van het pand met prachtig uitzicht. De locatie en de omgeving zijn nog een van de grote attracties van Pure Sun, dat een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee biedt. Het architectenteam heeft een studie gemaakt van de omgeving en de locatie die, samen met een ideale verhouding tussen bebouwde en nuttige oppervlakte, deze appartementen ideaal maken.

Bovendien heeft Pure Sun een groot aantal gratis aanpassingsopties, gegroepeerd in drie collecties van kleuren en materialen: Earth Collection, Sea Collection en Air Collection, ontworpen om je huis de perfecte afwerking te geven voor jouw smaak en levensstijl.

PureSun ligt in Manilva (Malaga), een unieke gemeente vanwege de ligging, cultuur en gastronomie, op slechts een paar minuten van enkele van de beste stranden van de Costa del Sol en alle voorzieningen. Het is ook een perfecte plek voor golfliefhebbers. Op een paar minuten afstand ligt de golfbaan La Duquesa, op minder dan 9 km Estepona Golf, Doña Julia, Azata Golf en Valle Romano Golf, allemaal met 18 holes en op slechts 12 km de gerenommeerde Finca Cortesín Golf Club.

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen