Mijas

Rayos del Sol

Prijs vanaf 450 000

Rayos del Sol - Sea view from every apartment

Rayos del Sol is een comfortabel wooncomplex op een prachtige locatie in El chaparral, Mijas op slechts 700 meter van het strand. Er zijn slechts 36 appartementen in het complex, dus het is de beste garantie voor je privacy en rust. Dicht bij enkele van de beste golfbanen aan de Costa del Sol, en op loopafstand van het strand en lokale voorzieningen, is dit project ideaal gelegen.
Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht op zee. De infrastructuur van Rayos del Sol omvat alles wat je nodig hebt voor een comfortabel leven: een veilige omgeving, natuurlijke en design landschapsarchitectuur. De gemeenschappelijke ruimtes hier zijn prachtig en omvatten een zwembad en een fitnessruimte, vanwaar u de zee kunt zien terwijl u aan het trainen bent, een golfbaan en jeu de boules.
Bij de woningen draait alles om comfort en veiligheid, waarbij videobewaking de beveiligde ingang bewaakt, terwijl u ontspant op uw terras. Uw keuken is volledig uitgerust, inclusief witgoed en beschikt over een ontbijtbar. De hoofdslaapkamer beschikt over een ensuite badkamer.

Aantal slaapkamers
/
Op verdieping
/

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen