MijasUr Cortijo Colorado 1
Woonopp.
112 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
open zicht
505 000

Calanova Collection 311C

Dit appartement gelegen op de 1ste verdieping is voorzien van zijn inkom, een volledig ingerichte keuken met aansluitend zijn woonkamer die uitgeeft op het terras. Master bedroom met dressing en ensuite zijn badkamer, de 2de slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten en een aparte badkamer.

Faciliteiten:
U hoeft het complex niet te verlaten om naar de gym, te ontspannen bij één van de 2 zwembaden of te werken aan uw golfswing. De sport- en recreatiefaciliteiten zijn genesteld tussen de eerste drie blokken van de urbanisatie, waar u kunt trainen in de volledig uitgeruste fitnessruimte voordat u gaat stomen in de sauna of gaat geniet van de luxe Hammam. Golfliefhebbers kunnen hun swing oefenen in de indoor golfsimulator, en nadat ze zich in het zweet hebben gewerkt, kunnen ze naar buiten gaan om te genieten van de chill-outruimte, ondergedompeld in de rust en stilte van de Calanova-heuvel. De waterval die over de rand van het zwembad valt, vormt een idyllische achtergrond voor de harmonie van de omgeving.

Alle appartementen beschikken over hoogwaardige specificaties, met volledig ingerichte keukens met Bosch apparatuur, terwijl de badkamers zijn voorzien van Hansgrohe kranen en verzonken toiletreservoirs.
De verhoogde appartementen op de begane grond beschikken over ruime terrassen, een jacuzzi en sommige hebben een eigen tuin, terwijl de appartementen op de eerste en tweede verdieping beschikken over ruime terrassen met een spectaculair uitzicht.
De penthouses met twee slaapkamers bieden de mogelijkheid om echt de binnen/buiten levensstijl van de Costa del Sol te beleven, met de stijlvolle oversized keramische tegels in het woongedeelte met ramen van vloer tot plafond die leiden naar grote terrassen, met een eigen jacuzzi om te ontspannen en plezier te maken met vrienden en familie. Of maak uw weg naar het uitgebreide solarium om van het uitzicht te genieten en optimaal te profiteren van de bevoorrechte levensstijl die dit prachtige project biedt.

Calanova Golf
Golfliefhebbende bewoners worden echt verwend in Calanova Collection. De Calanova Golf Club ligt op minder dan drie minuten lopen van de hoofdingang - maar als u uw eigen clubs niet wilt meenemen, zijn er enkele plaatsen beschikbaar om een golfbuggy te parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Van uw huis naar de golfbaan in minder dan vijf minuten is een niet te onderschatten traktatie - zelfs hier aan de Costa del Golf kunnen weinigen van huis naar fairway stappen zonder in een auto te stappen.
De baan zelf is 18 holes en wordt beschouwd als een van de beste in de omgeving, uitdagend maar niet te moeilijk voor beginners om van een ronde te genieten, beroemd om het spectaculaire uitzicht dat het biedt. U kunt ook uw slagen oefenen op de nieuwe driving range. De pro shop in het clubhuis is een van de grootste in de omgeving, verdeeld over twee verdiepingen en uitgebreid bevoorraad voor al uw sportieve behoeften.
Met de golfclub op korte loopafstand is het clubhuis uw lokale referentiepunt om vrienden te ontmoeten, even binnen te wippen voor het ontbijt of u wilt gewoon genieten van een heerlijk diner in het restaurant van het clubhuis.

Algemene info

Adres:Ur Cortijo Colorado 1
Mijas
Vraagprijs:€ 505.000
Perceeloppervlakte:141 m²
Bewoonbare opp.:112 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Calanova Collection 311C

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Berging:Ja
Kelder:Ja
Terras:17 m²

Grond

Perceeloppervlakte:141 m²
Parking:Ja

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen