MijasCalle Río Chillar 1
Woonopp.
67 m²
Slaapkamers
2
Badkamers
2
317 200

Jardines De Las Lagunas Fase II - 2.2.C

Jardines de las Lagunas is terug met een nieuw voorstel dat het beste van de vorige fase bevat om een stap verder te gaan en een zeer geoptimaliseerd product aan te bieden op maat van uw smaak en behoeften.

Het residentiële complex bestaat uit ruime 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en prachtige 3 slaapkamer penthouses. De Costa del Sol heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat, en bij Jardines de las Lagunas willen we daar het beste van maken. Daarom zal het project genieten van spectaculaire terrassen met open zichten.. Alle units hebben een parkeerstaanplaats en berging in de prijs inbegrepen.

Als innovatie van de nieuwe fase in Jardines de las Lagunas, hebben we vloerverwarming in de badkamers toegevoegd. Dit is een schoner en efficiënter verwarmingssysteem dat bijdraagt aan het creëren van een gezellige sfeer in uw toekomstige woning.

De woonwijk biedt absolute veiligheid en rust, en er zijn bewakingscamera's geïnstalleerd om de veiligheid van uw huis te garanderen. Het project ligt in een bevoorrechte omgeving van de Costa del Sol. Minder dan 5 minuten van het beste commerciële aanbod aan de kust, een verscheidenheid aan golfbanen in de directe omgeving, 2 km van het strand, en vervoersdiensten bijna voor de deur.

Algemene info

Adres:Calle Río Chillar 1
Mijas
Vraagprijs:€ 317.200
Perceeloppervlakte:98 m²
Bewoonbare opp.:67 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Jardines De Las Lagunas Fase II - 3.2.B

Indeling

Type:Appartement
Op verdieping:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Berging:Ja
Terras:23 m²

Grond

Perceeloppervlakte:98 m²
Parking:1

Comfort

Airco:Ja
Lift:Ja
Zwembad:Ja - Gemeenschappelijk

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen