BenahavísUrbanización Briján 1
Perceelopp.
547 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
3
2 300 000

Finca de Jasmine - Phase 7 - 111 - Tomillo S

Finca de Jasmine is een ontwikkeling van verschillende eigentijdse villa's, gelegen aan de lagere hellingen op de grens van Benahavis en Marbella, met prachtig uitzicht op zee, op slechts 5 minuten van het strand en een paar minuten van Puerto Banús. De gemakkelijke verbinding met de snelwegen AP-7 en A7 zorgt ervoor dat alles binnen handbereik is.

Finca de Jasmine is een 'gated community'... Het clubhuis ligt aan de voorkant van het complex. Hier kunnen bewoners genieten van een wellnessruimte met verwarmd binnenzwembad, sauna, Turkse hammam, ...

De eigentijdse villa's hebben een modern interieur en grote ramen voor maximaal natuurlijk licht. Er is keuze uit verschillende ontwerpen. Elke villa heeft zijn eigen privézwembad en tuin, onderhouden door de tuinman van het project! Er zijn vier verschillende villamodellen: Menta, Tomillo S, Laurel SB en Lavanda C! Elke villa heeft zijn eigen stijl, ontworpen door specialisten die weten hoe ze veeleisende kopers voor zich moeten winnen.

In dit geval hebben we het over "Villa Tomillo S", met 3 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2,5 verdiepingen. Als je de villa binnenkomt, vind je een grote open woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, eetkamer en gastentoilet. Vanaf hier brengt de trap je naar de mezzanine met twee gastenslaapkamers, elk met een eigen badkamer. De master suite ligt op het tuinniveau met een en-suite badkamer en toegang tot je eigen aangelegde tuin. Het unieke kenmerk van de Tomillo is het dubbele aspect van de terrassen, waardoor je de zon kunt volgen en je levensstijl kunt aanpassen.

Algemene info

Adres:Urbanización Briján 1
Benahavís
Vraagprijs:€ 2.300.000
Perceeloppervlakte:547 m²
Bewoonbare opp.:362 m²
Beschikbaar vanaf:Bij oplevering
Referentie:Finca de Jasmine - Phase 7 - 111 - Tomillo S

Indeling

Type:Woning
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:4
Terras:155 m²

Grond

Perceeloppervlakte:547 m²

Meer informatie
of het pand bezoeken?

Contacteer ons vrijblijvend
voor meer informatie.

+32 471 62 65 01 Ik wil meer informatie

Ligging

Neem contact op

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen